چگونه مواد غذایی را تازه نگهداریم؟

سالم ترین روش در تغذیه مصرف مواد غذایی تازه و طبیعیه که همیشه در دسترس نیست. مخصوصا در زندگی شهرنشینی به دلیل مشغله های زیاد و کمبود وقت همیشه فرصت تهیه ی مواد غذایی تازه وجود نداره. باید ترفندهایی رو اجرا کنید تا بتونید موندگاری مواد غذایی رو بیشتر کنید، به طوری که روی کیفیت اون تاثیری نذاره. تکنیک های زیر در نگهداری از مواد غذایی بهتون کمک میکنه تا طعم و مزه ی اون تغییر نکرده و تا حد بسیار زیادی غذاها حالت طبیعی خودشون رو حفظ کنند.

 

روش های نگهداری صحیح از مواد غذایی برای ماندگاری بیشتر

شیر منجمد بیش از یک ماه ماندگاری دارد

فریز کردن شیر یک راه آسون و موثر برای افزایش طول عمر اونه. فایده ی دیگه ی این روش هم اینه که همیشه شیر در دسترس دارید و میتونید از اون استفاده کنید. فقط دقت کنید که شیر رو بعد از بیرون آوردن از فریزر داخل یخچال یا آب سرد قرار بدین تا یخش وا بشه و سپس استفاده کنید. هیچگاه شیری که یکبار به دمای معمولی رسیده رو دوباره فریز نکنید.

 

با فریزر کردن شیر ماندگاری آن را بیشتر کنید

فریزر کردن سس ها و رب گوجه

برای حفظ طعم سس ها و رب گوجه بهتره که بعد از باز کردن ظرفشون اونها رو در ظرف های کوچکتر بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید. میتونین از ظرف های یخ کوچیک کمک بگیرین تا برای هر بار مصرف به تعداد مورد نظر اونها رو بیرون بذارین تا یخش وا بشه و استفاده کنید. با این روش سس یا رب مدام منجمد و ذوب نمیشه و خاصیتش بهتر حفظ میشه.

مانگاری بیشتر کاهو

کاهو در مقایسه با سایر سبزیجات عمر کوتاه تری داره و باید در یک محیط مرطوب و سرد که دارای گردش هوای کمیه نگهداری بشه. برای تازه نگه داشتن کاهو به مدت یک هفته یا بیشتر در ابتدا برگ ها رو از ساقه جدا کرده و بین دو حوله ی کاغذی قرار بدین. این دستمال ها آب اضافی رو جذب کرده و رطوبت کاهو رو حفظ میکنند و سبب موندگاری بیشتر اون میشن.

 

کاهوی تازه

نگهداری از سیب

برای جلوگیری از فریزر کردن سیب ها باید در انتخاب اونها دقت کنید. سیب هایی رو انتخاب کنید که ترد، رسیده و بدون لک و خرابی باشن. تمام سیب ها رو بشورین و کاملا خشک کنید. اونها رو جدا جدا در کیسه های فریزر گذاشته و داخل یخچال نگهداری کنید. در صورت نیاز به منجمد کردن سیب بهتره اونها رو آغشته به محلول اسیدآسکوربیک یا محلول ویتامین C کنید تا از تیره شدن قطعات جلوگیری کنید.

 

سیب های سالم و رسیده را برای نگهداری انتخاب کنید

زمان مجاز نگهداری از لبنیات

پنیر، ماست و خامه ی ترش رو بعد از باز شدن میشه حدود یک هفته در یخچال، در صورت عدم باز شدن یک یا دو ماه و در صورت انجماد یک ماه نگهداری کرد.

پیازچه های تازه با روش های صحیح نگهداری

با ذخیره سازی مناسب میتونین پیازچه ها رو تازه و سرحال نگهدارید. سه راه برای این کار وجود داره.

  • پیازچه ها رو داخل یک کاسه قرار بدین و داخل کاسه آب بریزین به طوری که ریشه ها رو احاطه کنه. سپس اونها رو روبروی پنجره قرار بدین و فقط به طور مرتب آب اون ها رو تعویض کنید.
  • پیازچه ها رو داخل یه کیسه ی پلاستیکی گذاشته و داخلش کمی آب بریزین و در یخچال بذارین. آب رو مرتب عوض کنید.
  • سر پیازچه ها رو با یه حوله ی کاغذی مرطوب بپوشونین و داخل کیسه های پلاستیکی زیپ دار یا ظروف در دار نگهداری کنید.

 

پیازچه های تر و تازه

ماندگاری عسل تا دو سال

عسل میتونه تا دوسال در صورتی که درست نگهداری بشه از خرابی محفوظ بمونه و طعم خودش رو حفظ کنه. بهتره که عسل در ظروف شیشه ای که درشون کاملا بسته میشه بریزین و از نور خورشید و گرمای اجاق گاز دور نگهدارین. دمای بالا سبب از دست دادن رنگ و بافتش میشه. کابینت آشپزخانه بهترین مکان برای نگهداری از عسله.

 

با نگهداری صحیح ماندگاری عسل را بیشتر کنید

Save

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید