معرفی انواع ادویه برای غذاهای مختلف

معرفی انواع ادویه برای غذاهای مختلف

برای هر نوع خوراکی شاید یک ادویه خاص و مخصوص بهره گیری شود که بتواند یک طعم خاص به غذای مورد نظر بدهد. ما این ادویه ها را به شما معرفی می‌کنیم.

ادویه سوپ: به سوپ جو کمی پودر آویشن بزنید و یا در کل برای همه ي سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و موقع سرو بردارید.

ادویه گوشت: برای طعم دادن به گوشت هاي خورشی از جوزهندی بهره گیری کنید. «توجه کنید هرگز اکثر از ۴ گرم جوزهندی بهره گیری نکنید چون باعث فلج عضلات و تو هم می‌شود».

ادویه مرغ: برای انواع خوراک مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست، از ادویه کورما و تیکا و گراماسالا که نوعی ادویه کاری هست و مخلوطی از ۲۰ نوع ادویه هست بهره گیری کنید.

ادویه ایتالیایی: این یک ادویه بسیار بینظیر برای درست کردن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی هست و از پودر پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش آماده میشود.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید