فریتاتا کدو و پپرونی

فریتاتا کدو و پپرونی

کدو، گوجه فرنگی و سبزیجات معطر، طعمی به یاد ماندنی به این غذ می دهند.

فریتاتا، در واقع کوکوی ایتالیایی است. در این فریتاتای فوری، کدو، گوجه فرنگی و سبزیجات معطر، طعمی به یاد ماندنی ایجاد کرده اند.

مواد لازم برای ۴ نفر
• ۳ پیمانه کدوی سبز نازک حلقه شده
• ۴ تخم مرغ کمی زده شده
• ۲ ق.س. آرد
• ¼ ق.چ. نمک
• ¼ ق.چ. فلفل
• ۲ ق.چ. آویشن تازه خرد شده یا ½ ق.چ. پودر آویشن
• ۲ ق.چ. پونه کوهی (اورگانو) تازه خرد شده یا ½ ق.چ. پودر آن
• ۲ ق.چ. ریحان تازه خرد شده یا ۱ ق.چ. ریحان خشک
• ۲ ق.چ. نعنا تازه خرد شده یا ۱ ق.چ. پودر نعنا خشک
• ۲ ق.س. روغن زیتون
• ۶ حلقه گوجه فرنگی به قطر ۱ سانتی متر
• ۶ حلقه پپرونی به قطر نیم سانتی متر
• ۱۲۰ گرم پنیر موتزارلا ریز خرد شده

روش تهیه
کدوها را در یک ظرف مناسب و اندکی آب جوش به مدت ۳ دقیقه میپزیم و سپس در آبکش قرار میدهیم تا آب آن گرفته شود. تخم مرغ، آرد، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، سبزیجات معطر و کدو را به آن اضافه میکنیم و کنار میگذاریم.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه مناسب که بتوان آنرا در فر قرار داد، داغ میکنیم و مخلوط کدو را با احتیاط در آن مییزم. در حدود ۱۵ دقیقه بدون هم زدن روی شعله ملایم میپزیم تا تخم مرغها کمی سفت شوند.

سپس گوجه فرنگی، پپرونی و پنیر را روی این مخلوط قرار داده و ۱ تا ۲ دقیقه در فر یا توستری که از بالا حرارت داشته باشد قرار میدهیم تا پنیر آب شده و پپرونی داغ شود

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید