طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ خوشمزه و عالی

طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ خوشمزه و عالی

طرز تهیه پیتزا آن هم از نوع خاص و خوشمزه اش را میتوانید در این مقاله دنبال نمایید،پیتزای مرغ و قارچ می‌تواند تجربه فوق العاده آشپزی باشد. در این مقاله طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ را به شما آموزش داده ایم تا در منزل این پیتزای خوشمزه را درست کنید و از لحاظ کیفیت از آن مطمئن باشید.

مواد مورد نیاز:

فیله مرغ: ۴ عدد
پنیر موتزارلا «رنده شده»: ۲۰۰ گرم
قارچ «اسلایس شده»: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه اي سبز «نگینی خرد شده»: ۱ عدد
گوجه فرنگی «اسلایس شده»: ۲ عدد
ذرت تازه: ۱۰۰ گرم
زیتون «بدون هسته و اسلایس شده»: ۵۰ گرم
کنجد: ۵۰ گرم
پودر آویشن: به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
خمیر پیتزا «آماده»: ۴ عدد
روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت:

۱٫ فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید. سپس به عصاره مرغ آغشته کنید و با مقداری روغن داخل تابه اي تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

۲٫ کف سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده، بعد خمیر را درون آن بگذارید.

۳٫ سطح خمیر را با سس گوجه فرنگی بپوشانید؛ ولی توجه کنید که کناره هاي آن به سس آغشته نشود.

۴٫ مقداری پنیر موتزارلا روی سس بپاشید. سپس روی آن مقداری فیلم مرغ «آماده شده»، قارچ، فلفل دلمه اي و گوجه فرنگی، ذرت، زیتون، کنجد، پنیر موتزارلا، پودر آویشن، نمک و فلفل قرمز بریزید. «بقیه نان ها را به این ترتیب آماده کنید.»

۵٫ سینی حاوی مواد در در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده حدود ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید