طرز تهیه سالاد ترخون مفید برای تنظیم فشار خون

طرز تهیه سالاد ترخون مفید برای تنظیم فشار خون

آموزش درست کردن سالاد ترخون خوشمزه را برای شما عزیزان داریم که کاهش دهنده قوی برای فشار خون هست و خواص تغذیه اي نیز دارد. ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر بهره گیری می باشد که بعنوان سبزی نیز ساخت و مصرف می‌گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام بعنوان ادویه مخصوص گوشت مورد دقت بوده هست و سبب کاهش فشارخون هم می‌شود.

مواد لازم برای سالاد ترخون :

روش پخت سالاد ترخون :

عدس را از ۱۲ ساعت گذشته خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

تابه اي را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از این که داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حرارت دهید. «به طوری که سرخ نشود.»

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه اي، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه اي بریزید و به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر «یا تست» سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید