آموزش درست کردن کباب لبنانی خوش طعم

آموزش درست کردن کباب لبنانی خوش طعم

اگر به دنبال طعم خاص کباب هستید می‌توانید کباب لبنانی را امتحان کنید که بسیار خوشمزه هست و تهیه آن نیز آسان هست. در این مقاله طرز تهیه نوعی کباب تابه اي به سبک لبنانی ها را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:
گوشت گوساله «چرخ کرده، چربی دار»: ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم
پیاز درشت «پوست کنده و خردشده»: ۳ عدد
سیر: یک بته
زنجفیل: یک برش یک و نیم سانتی
فلفل سبز: ۱۶ عدد
برگ گشنیز: ۱۲۰ گرم
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز «پودر شده»: به میزان لازم
تخم گشنیز «پودر شده»: به میزان لازم
زیره «پودر شده»: به میزان لازم
روغن: برای سرخ کردن

روش تهیه:
۱٫ ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.

۲٫ نیمی از پیازهای خردشده را در غذاساز ریخته تا به صورت کاملا ریز خرد شوند. آن ها را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب انها کاملا گرفته شود. سپس بقیه پیازهای خردشده را در غذاساز بریزید و پس از ریزشدن کنار بگذارید.

۳٫ سیر و رنجفیل را پوست کنده و زنجفیل را برش دهید.

۴٫ ساقه فلفل سبزها را جدا کنید و به همراه سیر و زنجفیل خردشده در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

۵٫ برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود.

۶٫ پیاز ریز خرد شده را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.

۷٫ چاشنی ها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.

۸٫ نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. اینکار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید.

۹٫ مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله هاي یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آن ها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید.

نکته: در صورت نداشتن غذاساز میتوانید پیازها را رنده کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید