آموزش درست کردن فیله ماهی و سس پیاز

آموزش درست کردن فیله ماهی و سس پیاز

شما میتوانید فیله ماهی خوشمزه را همراه با سس پیاز میل کنید و از خوردن یک غذای مغذی و خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید. در این مقاله طرز تهیه فیله ماهی با سس پیاز رابه شما آموزش داده ایم. درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:
فیله ماهی: ۴ عدد
پیازچه «خرد شده»: ۱۰۰ گرم
پودر سیر: ۱ ق چ
آب لیمو ترش: ۱ ق س
روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس پیاز:
پیاز قرمز «خلالی خرد شده»: ۲ عدد
گوجه گیلاسی «خرد شده»: ۶ عدد
استاک ماهی: ۱۵۰ میلی لیتر
سرکه قرمز: ۲ ق س
شکر: ۲ ق س
آرد ذرت: ۱ ق س
آب لیموترش: ۱ تا ۲ ق س
آب: ۲ ق س
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: ۲ ق س

روش پخت:
۱- نمک، فلفل، پودر سیر و آب لیموترش را داخل کاسه اي ریخته و مخلوط کنید. سپس فیله ماهی را درون آن قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

۲- تابه نسوزی را روی حرارت قرار داده، سپس روغن را درون تابه گرم کنید و ماهی را داخل آن سرخ کنید.

۳- برای تهیه سس؛ پیاز را درون کاسه اي ریخته و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. درون تابه اي روغن را گرم کرده، سپس مخلوط پیاز و گوجه گیلاسی را داخل آن ریخته و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. بعد سرکه و شکر را به آن افزوده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس استاک ماهی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید

و با حرارت ملایم حدود ۹ دقیقه بپزید. بعد آرد ذرت را با آّرد مخلوط کرده و به سس اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

۴- ماهی سرخ شده را با سس پیاز، فلفل و پیازچه «قسمت سبز» تزیین و سرو کنید

• برای تهیه استاک ماهی: استخوان و پوست ماهی را همراه با ۱ حبه سیر، ۱ عدد پیاز و برگ بو درون قابلمه اي حاوی ۲ پیمانه آب ریخته و بگذارید تا بپزد. «بعد از ۲۰ دقیقه دوسوم پیمانه آب باقی خواهدماند». سپس آن را از صافی رد کرده و بهره گیری کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید